יום ראשון, 6 במרץ 2011

חוויתי החשמלית

מרץ 2011

לא להיתקע בעבר, לא לחלום על העתיד,
לרכז את המוח ברגע הנוכחי.

גאוטאמה בודהא

אתם בטח מכירים את זה: שומעים על משהו מסוים שוב ושוב, ולמרות זאת מרגישים שזה לא נכון עבורנו. אבל לפתע חל איזשהו שינוי כלשהו, מישהו משכנע אותנו או אומר משהו, ואנחנו עושים את זה. ואז מתפלאים איך לקח לנו כל כך הרבה זמן לעשות את הדבר המדהים הזה?!
זה בדיוק מה שקרה לי עם קורס מדיטציית הויפאסאנה של גואנקה, שבו השתתפתי לאחרונה.


מאז שנות העשרים המוקדמות של חיי נסעתי להודו, לנפאל ולמזרח הרחוק. טיול של אחרי צבא הפך למסע של גדילה וחקירה עצמית. אבל מעולם לא הרגשתי משיכה או עניין להשתתף בויפאסאנה, טכניקת מדיטציה בת 2500 שנים, שהומצאה על ידי בודהה. כל פעם שמישהו הז
כיר, שאל או הציע ויפאסנה, אמרתי : לא תודה, זה לא בשבילי!
כנראה שלפני כמה שבועות התזמון הנכון פשוט הגיע – ומצאתי את עצמי יושבת בחצבה בדרום הארץ בויפאסנה.
מה שיש לי לומר זה: ואוו! אני חייבת להודות שזו הייתה אחת החוויות החזקות בחיי. החוויה שונה לכל משתתף. קשה לתמצת בכמה משפטים, אבל עבורי זה היה חיבור לרגע הזה, השקטת התודעה והתבוננות בתחושות הגוף עד למצב של ידיעה מוחלטת וחוויה, בכל הרמו
ת, שהכל כל הזמן משתנה, הכל אנרגיה טהורה, והכל תגובות כימיות. אנחנו והיקום - ויבראציות וגלים של חשמל. אנחנו כולנו חלקים של מצבר אחד ענק.

היופי הוא שאם ממשיכים לתרגל את הטכניקה לאט לאט נוצר שינוי בחיי היום יום, באופן בו אנו מגיבים ומתמודדים עם מצבים שונים.

זה כל כך נפלא להפתיע את עצמנו, לקפוץ אל הלא נודע הנוכחי ולגלות עד כמה הוא מדהים.

הקליקו לאתר הויפאסנה הישראלי


---------------------------------


מתכון החודש

דייסת בוקר עם סופרפודס SUPERFOODS (מזונות-על)

אתם יודעים שאני אוהבת לאכול סופרפודס – מזונות-על.

אך לאחרונה מצאתי ששייק הבוקר שלי ה GREEN SUPERFOOD SMOOTHIE מעט קר לעונה זו של השנה. אני אוטוטו אני חוזרת לשייק.
בינתיים מצאתי אופציה נוספת: דייסת סופרפודס מהירה שאפשר לקחת איתנו לכל מקום.
אפילו לקחתי את תערובת הסופרפודס לויפאסאנה והוספתי לדייסה שהוגשה לנו בארוחת הבוקר (ב-6:30).
זו ארוחת בוק
ר בריאה, טעימה, משביעה, ומעניקה אנרגיה שמחזיקה להרבה שעות.

הקליקו לצפייה בווידיאו הכנת דייסת סופרפודס


הקליקו למתכון


---------------------------------

צנצנת הפלאים - נבטים
+מתכון לסלט נבטים נפלא

הקליקו לכתבה שלי בפורטל EATWELL


---------------------------------


מאחלת לכולנו חודש של להיות נוכחים ברגע הזה
ושל להפתיע את עצמנו
מה בכוונתך לעשות שונה החודש?








לוח מודעות

מוצרים הקקאו שלי

חדש!!! בעדן טבע מרקט

אני נרגשת לבשר שהחל מאמצע מרץ
ניתן יהיה לרכוש את פולי הקקאו בכל סניפי עדן טבע מרקט
הקליקו לרשימת סניפים


הקליקו לרשימת חנויות
נוספות שבהם ניתן לרכוש את המוצרים
(פולי קקאו ותמרים
מצופים שוקולד)


רכישת פולי קקאו במשקל של חצי ק"ג

ניתן לרכוש דרכי 054-4670239

או בחנות הסדנא – רח' רבי נחמן 2, שוק הפשפשים, יפו
03-6877374



התמרים המצופים שוקולד באספרסו-בר

את התמרים המצופים שוקולד שלי ניתן לרכוש ביחידים
(עם קפה איכותי, תה או מיץ)

בתל אביב ברשת אספרסו-בר, סניף שדרות רוטשילד מס' 8


לקניית מזנות-על נוספים (להוספה לשייק או לדייסה)

אנא הקליקו


---------------------------------

פגישת ייעוץ חינם – לחיים בריאים
במקביל לייעוץ הרגיל עברתי גם לייעוץ בלונג דיסטאנס
דרך הטלפון או סקייפ – וזה עובד נפלא!


אז לא משנה היכן אתם נמצאים ...

אם אתם רוצים להרגיש שמחים יותר, בריאים יותר, יותר אנרגטיים,
עם יותר השראה, יותר מסופקים ...

אם אתם רוצים לרזות,
אם אתם רוצים ללמוד איזו צורת אכילה עובדת הכי טוב עבורכם,

להתגבר על תשוקות
למתוקים ועוד ...

אני מבטיחה: בלי מנטאליות של דיאטה, בלי אשמה, בלי ספירת קלוריות.
רק כייף והנאה.

צרו קשר לקביעת פגישת\שיחת היכרות – ללא תשלום וללא מחויבות

ונראה איך אני יכולה לעזור לך לחיות את החיים שמגיעים לך.


הקליקו ללקיחת הצעד הראשון


---------------------------------

תוכנית ניקוי רעלים – דיטוקס פרטית איתי ועם וישווה

בפסח וישווה ואני נוהגים להעביר את תוכנית הדיטוקס
השנה וישווה אינו מגיע ארצה והחלטתנו להעביר תוכניות דיטוקס פרטיות מותאמות אישית ומבוססות על התוכנית הרגילה,
בתמיכה שלי ובקשר סקייפ עם וישווה.


הקליקו לפרטים אודות התוכנית הרגילה

ואנא צרו קשר לפרטים נוספים אודות התוכנית הפרטית

054-4670239


---------------------------------

בחברה בריאה


אני ושותפתי עדי סוקול קצירי, הקמנו את "בחברה בריאה". מתוך אמונה שעובדים בריאים יותר, מרכיבים חברה בריאה יותר. חשבו על זה: אנחנו משקיעים כל כך הרבה זמן בבחירת בן הזוג,
מקום המגורים, מה נלבש ...
אבל למעשה את רוב שעות היממה
אנחנו מבלים בעבודה.
האם מקום העבודה שלכם בריא עבורכם? האם גם אתם רוצים שינוי בסביבת העבודה שלכם?

אנא צרו קשר
ונשמח לקבוע פגישה עם מנהלת הרווחה, או מי שצריך כי -
השמיים הם לא הגבול ...

הקליקו לפרטים נוספים

---------------------------------

לימודי לונג דיסטאנס
בביה"ס לתזונה אינטגרטיבית בניו יורק
מבלי לעזוב את הבית

הקליקו לפרטים אודות ביה"ס

---------------------------------

אשמח לשמוע מכם

תודה שקראתם את הניוזלטר. אם יש לך המלצות, רעיונות, הערות, כל דבר שברצונכם לשתף, בבקשה הקלידו אותם בסוף הניוזלטר במקום שרשום 'תגובות'. כך שכולנו נוכל להיות מעורבים.

להעביר לחברים
תענוג עצום לעזור לאנשים הקרובים אלינו להפוך בריאים ושמחים יותר. בבקשה העבירו דף מידע זה הלאה לחברים, משפחה, עמיתים בעבודה, כל מי שעשוי למצוא בו עניין והשראה.

חישבו על עולמנו לפני שאתם מדפיסים ...


4 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

שלום טליה
מה התחליף לקווקר למי שנמנע מגלוטן?
תודה
מינה

טליה לוין אמר/ה...

הי מינה
בקוואקר אין גלוטן, הסיבה שאנשים שרגישים לגלוטן חווים בעיות עם קוואקר, זה כי משתמשים באותם מכשירים, מפעלים מטחנות וכו שבהם משתמשים בדגנים שיש בהם גלוטן. היום בח"ול (אני לא יודעת לגבי הארץ) ניתן לרכוש קוואקר נקי מגלוטן.
בכל מקרה אפשר לעשות דייסה גם עם דגנים אחרים כגון: קינואה, דוחן, אורז מלא, אמרנט (שהוא מאוד דביק וניתן להוסיף אותו גם לדגנים האחרים כדי לקבל מרקם יותר דייסתי) וכו, אפשר גם עם כוסמת
את יכולה גם לבשל את הדגנים עם יותר מים כדי שיהיו בעלי מרקם יותר דייסתי.
תנסי דגנים אחרים, זה גם יוצא טעים

yahalomit אמר/ה...

טליה היקרה,
אשמח לשמוע את דעתך על השימוש בצ'יה
כמה מומלץ ביום, לטחון או לא, יש האומרים שלשים כף זרעים בכוס ולהשרות ל עשר שעות - ולקחת פעמיים ביום. הרבה מידע סותר בין האתרים השונים. מהי דעתך המלומדת? תודה :) יהלומית

טליה לוין אמר/ה...

היי יהלומית
את מכירה אותי :) אני פחות בכיוון של כמה לאכול מ - X Y Z ביום וכמה פעמים וכו וכו...
אני מגיעה ממקום של לאכול באיזון מזונות בריאים.
צ'יה זה אחלה מזון-על. מומלץ להשרות (לא יודעת כמה שעות בדיוק) : אני שמה זרעי ציה כערך 1-2 כפיות במים במשך הלילה, או אם שכחתי אז אפילו רק לכעשר דקות (הם סופחים מאוד מהר, ונהייה ג'ל כזה) ואז שמה אותם בשייק או אם לא יוצא לי להשרות שמה אותם ככה בתוך הדייסה.
אפשר גם לטחון ולפזר בדייסה, כך הם בטח מתעכלים בייתר קלות, אפשר גם לפזר על סלט, למרות שעוד לא ניסיתי.
הכל באיזון ובהנאה
טליה